Sretan Božić i Nova Godina

Dragi naši klijenti i partneri, bliži se kraj još jedne poslovne godine i želimo vam se zahvaliti na ukazanom povjerenju i suradnji. Vaše povjerenje nam je stalni poticaj kako bi bili još bolji i pružili još kvalitetniju uslugu. Želimo vam ugodne blagdane ispunjene srećom i veseljem u društvu vaših obitelji i prijatelja.

Želimo Vam sretan Božić te puno uspjeha i sreće u Novoj 2019. godini! 

Radno vrijeme tijekom božićih i novogodišnjih blagdana.

Sretni blagdani!

 • Pregleda: 121

Xerox Versant - Inovativna ladica za kuverte

ladica-za-kuverte.jpg

Na nedavno održanom PRINT 18 sajmu predstavljena je inovativna ladica za kuverte za Xerox Versant seriju printera. Prilagođena ladica za kuverte za Xerox Versant 180 i 3100 dobila je RED HOT Technology nagradu.

Inovacija je to koja pojednostavljuje tisak na kuverte osiguravajući poboljšano kontinuirano uvlačenje. Funkcionira sa svim printerima Xerox Versant serije. Instalacija na bypass je jednostavna te podržava većinu tipova i stilova kuverti. Cijena i dostupnost još nisu poznati.

U videu provjerite kako ladica funkcionira.

Printanje kuverti na Xerox Versantu iz standardne ladice:

Ključne riječi: Xerox versant 3100 versant 180 kuverte ladica

 • Pregleda: 261

Xerox Iridesse - nove mogućnosti

xerox-print-18.jpg

Xerox uvodi dvije nove značajke za Xerox Iridesse  -  High Definition Emulsion Aggregate (HD EA) white dry ink i produženi format. Xerox Iridesse Production Press predstavljen je u svibnju 2018. kao prvi digitalni printer koji može ispisati CMYK i do dvije specijalne boje u jednom prolazu na 120 stranica u minuti, uz istovremeno podešavanje registracije.

Opširnije:Xerox Iridesse - nove mogućnosti

 • Pregleda: 246

Otvoren NC web shop

webshop-novosti.jpg

Obavještavamo cijenjene kupce i poslovne partnere da je sa radom započeo NC Web Shop, internet trgovina kreirana po najnovijim standardima kvalitete, funkcionalnosti i dizajna. Web shop je izveden na funkcionalan način, te osim same kupnje, možete pregledavati detaljne opise i karakteristike svih artikala, kao i trenutnu raspoloživost i dostupnost.  

Ključne riječi: termo transfer folije silhouette webshop

Opširnije:Otvoren NC web shop

 • Pregleda: 311

Xerox Iridesse

Tržište se promijenilo i zahtijeva tisak koji nadilazi CMYK. Upoznajte prvu prvu inline digitalnu platformu sa šest boja koja donosi nevjerojatnu kvalitetu slike, specijale efekte, ukrašavanja sjajnim i  metalnim bojama  (zlatna, srebrna, bijela ili lak) - u jednom prolazu. Postignite specijalne efekte na Vašim promo materijalima pomoću Xerox® Iridesse ™ produkcijskog printera i obratite obične aplikacije u šarene mogućnosti širenja, razlučivanja i pokreta rasta.

Ključne riječi: Xerox Iridesse šest boja efekti produkcijski printer

Opširnije:Xerox Iridesse

 • Pregleda: 493

U bogatoj ponudi papira i materijala za digitalni tisak, Novel Centar d.o.o. vam nudi izbor najkvalitetnijih papira i folija za plastifikaciju. Premazni papiri za laserski ili led digitalni tisak mogu biti  sjajni ili mat, te se koriste  za veću produkciju. Upotrebom papira za digitalni tisak dobiva se puno bolji krajnji rezultat tiska, u usporedbi sa korištenjem ofsetnih papira na strojevima za digitalni tisak. FIN premazni papiri već su izrezani na najčešće korišteni format na Xerox printerima (DC250, C560, C60, Versant) - SRA3.

Repromaterijal

Ključne riječi: coated uncoated premazni nepremazni papir papir za tisak papir za tiskare izrezan format SRA3 folije naljepnice durapaper

Opširnije:Nemate veliki grafički nož? FIN papiri izrezani su na format spreman za tisak

 • Pregleda: 734

Xerox AltaLink i VersaLink

Xerox je predstavio 29 novih uredskih MFP-a (Multi-funkcijski printer) i printera.

AltaLink i VersaLink linija proizvoda opremljeni su najnovijim Xerox inovacijama i posebno su dizajnirani kako bi unaprijedili Vaše poslovanje. Ove dvije linije pokazale su se kao najbolji uredski multifunkcijski printeri niske cijene ispisa i velike brzine ispisa.

Xerox AltaLink VersaLink

Ključne riječi: Xerox uredski printer AltaLink VersaLink

Opširnije:Xerox AltaLink i VersaLink

 • Pregleda: 693

Prednosti FSMA servisnog održavanja

Xerox FSMA servisno održavanje

Prilikom kupovine Xerox opreme moguće je potpisati FSMA ugovor (Full Service Maintenance Agreement) o servisnom održavanju. 

Prema ugovoru plaća se određena cijena otiska za svaki prolaz papira, bez obzira na format i pokrivenost bojom. Cijena ispisa ovisi o modelu uređaja i otisnutom mjesečnom volumenu. FSMA ugovor osigurava i garantira servisno održavanje opreme, sav potrošni materijal (toneri, servisni dijelovi... osim papira) i rezervne dijelove, a sve po cijeni prolaza papira. Na taj način uvijek je moguće unaprijed odrediti cijenu ispisa otiska i kalkulirati troškove, te imati sigurnost od nepredviđenih troškova. U praksi se to svodi kao da imate produženu garanciju bar 5 godina. FSMA ugovor se potpisuje na rok od tri godine, uz produženje do barem 5 godina. Pokrivamo područje cijele Hrvatske.

Više o uvjetima, prednostima i cijenama otiska pročitajte u nastavku.

Opširnije o FSMA servisnom održavanju

Ključne riječi: Xerox servis toner FSMA cijena otiska dijelovi

 • Pregleda: 507
FSNC_Banner_tshirt_girl_website2_EN.jpg

Poštovani kupci,

Obavještavamo Vas da je Novel Centar postao glavni distributer Forever Gmbh transfer materijala. Ovom suradnjom uspjeli smo osigurati njemačku kvalitetu proizvoda na hrvatskom tržištu za cijelokupni Forever program.

Forever Gmbh se bavi razvojem i proizvodnjom transfer materijala namijenjenih za za sve vrste digitalnog i ofsetnog tiska, te flex i flok materijala za cuttere i plotere.

Široka lepeza Forever transfer materijala omogućava tisak na sve vrste tekstila, razne vrste plastičnih materijala, kožu, keramiku, traper, drvo, metal...

Ključne riječi: flex flock Forever Gmbh transfer materijali transfer tisak digitalni

 • Pregleda: 535

Xerox novosti

15 Veljača 2019

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 233 96 40 ili prijavom na naš online obrazac!

 • Xerox dijelovi i potrošni

  Xerox toneri

  Xerox Full Service Maintenance Agreement (FSMA) je najisplativiji način održavanja Xerox opreme koji osigurava da je Vaš printer redovito servisiran i održavan originalnim Xerox dijelovima od strane ovlaštenog Xerox servisa. Xerox servisne dijelove i potrošni materijal naručujte isključivo od ovlaštenih Xerox distributera. Pazite da prilikom nabave servisnih dijelova i potrošnog materijala ne ugrađujete neprovjerene dijelove. Iako su cijene kineskih zamjenskih tonera, fusera, drumova i ostalog na eBay-u i sličnim stranicama vjerojatno povoljnjije daleko je veća mogućnost kvarova i problema sa ispisom i funkcioniranjem printera.

  Opširnije

 • POKRENITE VAŠ POSAO - Najam Xerox printera

  Xerox najam printeraXerox DC 250Xerox C560Xerox C60

  Opremite se Xerox printerom uz niža početna ulaganja. Fleksibilni uvjeti najma, bez dugoročnih obveza, uz minimalne mjesečne paušale... Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnim Xerox uređajima i uvjetima najma.

  Opširnije

Kontaktirajte Novel Centar d.o.o.

Unesite Vaše ime i prezime.
Neispravan naziv tvrtke
Neispravna email adresa.
Neispravan broj.
Tražena usluga
Odaberite printer ili stroj.
Neispravan unos.
Upiši model printera ili stroja.
Unesi kod greške.
Obavezno uneite Naslov poruke.
Invalid Input
Neispravan unos.
Neispravna dototeka. Max 20 mb. Dopuštene ekstenzije .jpg, .pdf
Invalid Input

Kako do nas?

Zastupstva | Prodaja | Servis

 • Plockmatic Logo
 • Xerox Logo
 • Riso Logo
 • Forever Logo
 • Rhin O Tuff Logo
 • Primera Logo
 • Ideal Logo
 • Caslon Logo
 • Oki Logo
 • Grafcut Logo

  Uvjeti prodaje

  Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta