Xerox C8000W - printer sa bijelom bojom

xerox-print-na-tamnu-podlogu-bijela.jpg

Mogućnost ispisa bijele boje kao podloge ili zahtijevi za ispis na tamnim podlogama danas nisu više neuobičajeni na tržištu. Printer pruža mogućnost direktnog tiska bijele boje na: obojene papire i kartone do 300 gsm, plastične naljepnice, prozirne folije i naljepnice, kuverte. Podržan je i "banner print" (320x1320 mm)

Ključne riječi: Xerox printer bijeli toner bijela boja

Opširnije:Xerox C8000W - printer sa bijelom bojom

 • Pregleda: 9203

NOVO! SILHOUETTE PORTRAIT® 3

Portrait3-withstars-2-1200x800.jpg

Odličan rezač za osobnu upotrebu. Poput kućnog pisača, jednostavno se priključuje na računalo pomoću USB kabela ili Bluetooth-a. Međutim, umjesto printanja, koristi malu oštricu za rezanje papira, kartona, vinila, tkanine te ostalih materijala dimenzija do 20,32 cm x 304,8 cm. Kompatibilan je sa novim Silhouettovim AutoBlade-om. Čitanje registracijskih marki omogućuje precizno rezanje materijala. Uređaj je kompatibilan sa PixScanom (jednostavno učitavanje oblika mobitelom i priprema za rezanje) . Sa standardnim nožićem (AutoBlade) debljina rezanja je 1mm, ali može rezati medije i do 2 mm  - koristeći "Deep Cut" ili "Kraft Blade"nožić.

Kataloška ozn. GR103
€216.90
(Sa PDV-om)
Samo 2 na zalihi

Opširnije u webshopu

 • Pregleda: 7263

Silhouette CAMEO® 4 Pro - najnoviji DIY kater

silhouette_cameo_4_featured.jpg

Novi, još širi Graphtec Silhouette Cameo 4 PRO!, 61cm širine (24-inch)

Kataloška ozn. GR104
€677.38
(Sa PDV-om)
Samo 3 na zalihi

Silhouette CAMEO®  4 Pro  je najnoviji DIY (Do-It-Yourself) kater koji entuzijastima daje slobodu oblikovanja, rezanja i stvaranja proizvoda kakvog žele. Silhouette  CAMEO® se priključuje  preko Usb kabela ili Bluetooth-a  na vaše Windows ili Mac računalo , baš kao i vaš kućni printer.  Međutim, umjesto ispisa CAMEO koristi malu oštricu za rezanje papira, naljepnica, kartona, vinila, tkanine i drugih materijala. Graphtec Silhouette Cameo 4 PRO je digitalni kater koji pruža mogućnost ricanja i rezanja bilo koje vrste oblika i slovnih znakova iz role i arka.

Opširnije u web shopu

 
Sada možete odabrati Cameo 4 model u 3 širine : 12,15 i 24" (30,5, 38 i 61 cm)

 • Pregleda: 7341

NOVO! Cameo 4 Plus kater

cameo-4-plus.jpg

Silhouette CAMEO® 4 Plus je najnoviji DIY (Do-It-Yourself) kater koji entuzijastima daje slobodu oblikovanja, rezanja i stvaranja proizvoda kakvog žele, a povećana širina je posebno interesantna za izradu grafičkih proizvoda. Silhouette  CAMEO® se priključuje  preko Usb kabela, Bluetooth-a ) na vaše Windows ili Mac računalo , baš kao i vaš printer.  Međutim, umjesto ispisa CAMEO koristi oštricu za rezanje papira, naljepnica, kartona, vinila, tkanine i drugih materijala širine do 41 cm (38 cm radna širina) i 3 metra duljine. Kater može registrirati poziciju sa otisnutog/isprintanog materijala i time  precizno pozicionirati rez u odnosu otisak. Kompatibilan je sa PixScan ™ i Autoblade tehnologijom , ima dvostruki nosač alata, mattless rezanje, mogućnost rezanjem specifičnim alatima, najveću brzinu i silu od sličnih uređaja u klasi i vrlo povoljnu cijenu.

Opširnije u NC webshopu

Ključne riječi: kateri silhouette cameo

 • Pregleda: 10724

NOVO! CAMEO 4 kater

face-Silhouette-Cameo-4.jpg

Silhouette CAMEO® 4 je najnoviji DIY (Do-It-Yourself) kater koji entuzijastima daje slobodu oblikovanja, rezanja i stvaranja proizvoda kakvog žele. Silhouette  CAMEO® se priključuje  preko Usb kabela, Bluetooth-a ) na vaše Windows ili Mac računalo , baš kao i vaš kućni printer.  Međutim, umjesto ispisa CAMEO koristi malu oštricu za rezanje papira, naljepnica, kartona, vinila, tkanine i drugih materijala veličina do 30.5x61 cm koristeći podlogu za rezanje, dok bez podloge možete rezati materijale do 3 metra duljine. Kater može registrirati poziciju sa otisnutog/isprintanog materijala i time  precizno pozicionirati rez u odnosu otisak. Kompatibilan je sa PixScan ™ tehnologijom (jednostavno učitavanje oblika mobitelom i priprema za rezanje).CAMEO 4 ima dvostruki nosač alata tako da možete istodobno koristiti dva alata. Također, CAMEO 4 je kompatibilan s Silhouette  AutoBlade tehnologijom. Uz AutoBlade, ne morate ručno podešavati postavke nožića! Jednostavno neka vaš kater obavlja sav posao za vas. Silhouette Studio® će vam dati preporučene postavke za rezanje, a možete ih prilagoditi u softveru onako kako želite.

Opširnije u NC webshopu

Ključne riječi: kateri silhouette cameo

 • Pregleda: 11269
RISO-comcolor.jpg

Riso ComColor serija

U današnjem suvremenom društvu, gdje smo svakodnevno pretrpani brojnim reklamama, ponudama i raznim podacima, najveći će učinak imati informacije koje su personalizirane i u boji. Riso ComColor serija kolornih uređaja je predviđena upravo za takve poslove u kojima se zahtjeva tisak u boji, dostupan u vrlo kratkom roku i po vrlo povoljnoj cijeni.

Ključne riječi: Riso

Opširnije:Riso ComColor serija

 • Pregleda: 15855
intergrafika.jpg

Iskoristi priliku! AKCIJSKE CIJENE na INTERGRAFICI!

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 7. 6.. Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Ključne riječi: akcija intergrafika promo ColorCut Velesajam

Opširnije:ISKORISTI PRILIKU! AKCIJSKE cijene na INTERGRAFICI!

 • Pregleda: 2827

Rabljena oprema - Xerox C570 sa Fiery RIP-om

rabljeni-c560.jpg

Iako se uglavnom bavimo prodajom nove opreme, na našem lageru se često može naći i nešto rabljenih printera za digitalni tisak koji ostanu prilikom zamjene staro za novo.

Ponudu rabljenih strojeva možete provjeriti na Novel Centar stranicama u rubrici Rabljena oprema

 • Pregleda: 10316

Kaširka sa vrućim ljepilom

kasirka.jpg

Kaširka sa vrućim ljepilom je uređaj za nanošenje bezvodnog ljepila na razne materijale. Tako izrađene naljepnice ljepe se jednostavno i trajno na sve podloge kao što su plastika, drvo, metalne površine... Uređaj radi brzinom od 450 cm/min i dolazi u 3 širine: 305 mm, 622 mm i 927 mm.

Opširnije:Kaširka sa vrućim ljepilom

 • Pregleda: 12406

Xerox Iridesse - nove mogućnosti

xerox-print-18.jpg

Xerox uvodi dvije nove značajke za Xerox Iridesse  -  High Definition Emulsion Aggregate (HD EA) white dry ink i produženi format. Xerox Iridesse Production Press predstavljen je u svibnju 2018. kao prvi digitalni printer koji može ispisati CMYK i do dvije specijalne boje u jednom prolazu na 120 stranica u minuti, uz istovremeno podešavanje registracije.

Opširnije:Xerox Iridesse - nove mogućnosti

 • Pregleda: 8848

Otvoren NC web shop

webshop-novosti.jpg

Obavještavamo cijenjene kupce i poslovne partnere da je sa radom započeo NC Web Shop, internet trgovina kreirana po najnovijim standardima kvalitete, funkcionalnosti i dizajna. Web shop je izveden na funkcionalan način, te osim same kupnje, možete pregledavati detaljne opise i karakteristike svih artikala, kao i trenutnu raspoloživost i dostupnost.  

Ključne riječi: termo transfer folije silhouette webshop

Opširnije:Otvoren NC web shop

 • Pregleda: 7813

Xerox Iridesse

Tržište se promijenilo i zahtijeva tisak koji nadilazi CMYK. Upoznajte prvu prvu inline digitalnu platformu sa šest boja koja donosi nevjerojatnu kvalitetu slike, specijale efekte, ukrašavanja sjajnim i  metalnim bojama  (zlatna, srebrna, bijela ili lak) - u jednom prolazu. Postignite specijalne efekte na Vašim promo materijalima pomoću Xerox® Iridesse ™ produkcijskog printera i obratite obične aplikacije u šarene mogućnosti širenja, razlučivanja i pokreta rasta.

Ključne riječi: Xerox Iridesse šest boja efekti produkcijski printer

Opširnije:Xerox Iridesse

 • Pregleda: 10217

U bogatoj ponudi papira i materijala za digitalni tisak, Novel Centar d.o.o. vam nudi izbor najkvalitetnijih papira i folija za plastifikaciju. Premazni papiri za laserski ili led digitalni tisak mogu biti  sjajni ili mat, te se koriste  za veću produkciju. Upotrebom papira za digitalni tisak dobiva se puno bolji krajnji rezultat tiska, u usporedbi sa korištenjem ofsetnih papira na strojevima za digitalni tisak. FIN premazni papiri već su izrezani na najčešće korišteni format na Xerox printerima (DC250, C560, C60, Versant) - SRA3.

Repromaterijal

Ključne riječi: coated uncoated premazni nepremazni papir papir za tisak papir za tiskare izrezan format SRA3 folije naljepnice durapaper

Opširnije:Nemate veliki grafički nož? FIN papiri izrezani su na format spreman za tisak

 • Pregleda: 8682

Xerox AltaLink i VersaLink

Xerox je predstavio 29 novih uredskih MFP-a (Multi-funkcijski printer) i printera.

AltaLink i VersaLink linija proizvoda opremljeni su najnovijim Xerox inovacijama i posebno su dizajnirani kako bi unaprijedili Vaše poslovanje. Ove dvije linije pokazale su se kao najbolji uredski multifunkcijski printeri niske cijene ispisa i velike brzine ispisa.

Xerox AltaLink VersaLink

Ključne riječi: Xerox uredski printer AltaLink VersaLink

Opširnije:Xerox AltaLink i VersaLink

 • Pregleda: 8616

Prednosti FSMA servisnog održavanja

Xerox FSMA servisno održavanje

Prilikom kupovine Xerox opreme moguće je potpisati FSMA ugovor (Full Service Maintenance Agreement) o servisnom održavanju. 

Prema ugovoru plaća se određena cijena otiska za svaki prolaz papira, bez obzira na format i pokrivenost bojom. Cijena ispisa ovisi o modelu uređaja i otisnutom mjesečnom volumenu. FSMA ugovor osigurava i garantira servisno održavanje opreme, sav potrošni materijal (toneri, servisni dijelovi... osim papira) i rezervne dijelove, a sve po cijeni prolaza papira. Na taj način uvijek je moguće unaprijed odrediti cijenu ispisa otiska i kalkulirati troškove, te imati sigurnost od nepredviđenih troškova. U praksi se to svodi kao da imate produženu garanciju bar 5 godina. FSMA ugovor se potpisuje na rok od tri godine, uz produženje do barem 5 godina. Pokrivamo područje cijele Hrvatske.

Više o uvjetima, prednostima i cijenama otiska pročitajte u nastavku.

Opširnije o FSMA servisnom održavanju

Ključne riječi: Xerox servis toner FSMA cijena otiska dijelovi

 • Pregleda: 8358
FSNC_Banner_tshirt_girl_website2_EN.jpg

Poštovani kupci,

Obavještavamo Vas da je Novel Centar postao glavni distributer Forever Gmbh transfer materijala. Ovom suradnjom uspjeli smo osigurati njemačku kvalitetu proizvoda na hrvatskom tržištu za cijelokupni Forever program.

Forever Gmbh se bavi razvojem i proizvodnjom transfer materijala namijenjenih za za sve vrste digitalnog i ofsetnog tiska, te flex i flok materijala za cuttere i plotere.

Široka lepeza Forever transfer materijala omogućava tisak na sve vrste tekstila, razne vrste plastičnih materijala, kožu, keramiku, traper, drvo, metal...

Ključne riječi: flex flock Forever Gmbh transfer materijali transfer tisak digitalni

 • Pregleda: 7263

Xerox novosti

01 Lipanj 2023

Obratite nam se s povjerenjem

telefonski na broj +385 1 233 96 40 ili prijavom na naš online obrazac!

 • Xerox dijelovi i potrošni

  Xerox toneri

  Xerox Full Service Maintenance Agreement (FSMA) je najisplativiji način održavanja Xerox opreme koji osigurava da je Vaš printer redovito servisiran i održavan originalnim Xerox dijelovima od strane ovlaštenog Xerox servisa. Xerox servisne dijelove i potrošni materijal naručujte isključivo od ovlaštenih Xerox distributera. Pazite da prilikom nabave servisnih dijelova i potrošnog materijala ne ugrađujete neprovjerene dijelove. Iako su cijene kineskih zamjenskih tonera, fusera, drumova i ostalog na eBay-u i sličnim stranicama vjerojatno povoljnjije daleko je veća mogućnost kvarova i problema sa ispisom i funkcioniranjem printera.

  Opširnije

 • POKRENITE VAŠ POSAO - Najam Xerox printera

  Xerox najam printeraXerox DC 250Xerox C560Xerox C60

  Opremite se Xerox printerom uz niža početna ulaganja. Fleksibilni uvjeti najma, bez dugoročnih obveza, uz minimalne mjesečne paušale... Kontaktirajte nas za više informacija o dostupnim Xerox uređajima i uvjetima najma.

  Opširnije

Kontaktirajte Novel Centar d.o.o.

Unesite Vaše ime i prezime.
Neispravan naziv tvrtke
Neispravna email adresa.
Neispravan broj.
Tražena usluga
Odaberite printer ili stroj.
Neispravan unos.
Upiši model printera ili stroja.
Unesi kod greške.
Obavezno uneite Naslov poruke.
Invalid Input
Neispravan unos.
Neispravna dototeka. Max 20 mb. Dopuštene ekstenzije .jpg, .pdf
Invalid Input

Zastupstva | Prodaja | Servis

 • Riso Logo
 • Caslon Logo
 • Plockmatic Logo
 • Silhouette Logo
 • Ideal Logo
 • Forever Logo
 • DPR logo
 • Xerox Logo
 • Oki Logo
 • Rhin O Tuff Logo
 • Intec Logo
 • Morgana logo
 • Grafcut Logo

  Uvjeti prodaje

  Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta