intergrafika.jpg

Iskoristi priliku! AKCIJSKE CIJENE na INTERGRAFICI!

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 7. 6.. Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Novel Centar će na sajmu predstaviti više brendova za digitalni tisak i doradu. Posjetitelji će se uživo moći uvjeriti u kvalitetu i učinkovitost printera, strojeva i proizvodnih rješenja iz ponude Novel Centra. Među ostalim, bit će izloženi:

PRINTERI

DORADNA OPREMA ZA TVRDI I MEKI UVEZ

KATERI

NAJAVA! ColorCut kater iz arka

Intec ColorCutUz postojeće katere za arak i rolu (Cameo, Portrait, Curio, F-Mark, Graphtec, Scorpio) u prodajni program smo uveli najnovija Intec rješenja.

Saznajte sve o najnovijem Intec ColorCut kateru iz arka sa automatskim izvlačenjem i izlaganjem araka koji je premijerno prikazan na FESPA 2019.

Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 7. 6. 2019. u HALI 5 ŠTAND 2.

POSJETITE NAS I ISKORISTITE PRILIKU!
AKCIJSKE CIJENE TOKOM TRAJANJA SAJMA

 

POZIVNICA ZA INTERGRAFIKU

Intergrafika ulaznicaUlaz je slobodan uz pozivnicu koju možete preuzeti ovdje. Pozivnicu s podacima poslovnog posjetitelja molimo vas predajte
na Info-punktu Zagrebačkog Velesajma u glavnom ulazu.

Ključne riječi: akcija intergrafika promo ColorCut Velesajam