Nemate veliki grafički nož? FIN papiri izrezani su na format spreman za tisak

U bogatoj ponudi papira i materijala za digitalni tisak, Novel Centar d.o.o. vam nudi izbor najkvalitetnijih papira i folija za plastifikaciju. Premazni papiri za laserski ili led digitalni tisak mogu biti  sjajni ili mat, te se koriste  za veću produkciju. Upotrebom papira za digitalni tisak dobiva se puno bolji krajnji rezultat tiska, u usporedbi sa korištenjem ofsetnih papira na strojevima za digitalni tisak. FIN premazni papiri već su izrezani na najčešće korišteni format na Xerox printerima (DC250, C560, C60, Versant) - SRA3.

Repromaterijal

Papiri u NC web shopu!

Pregledaj cijelu ponudu

PREMAZNI PAPIRI

 115, 135, 150, 170, 200, 250, 300, 350

NEPREMAZNI PAPIRI

Nepremazni, bezdrvni, ultra bijeli i visokozaglađeni papiri namjenjeni su za visoku kvalitetu digitalnog otiska.

PAPIRNATE NALJEPNICE

Univerzalne papirnate naljepnice namijenjene za laserske i led digitalne printere. Ukupna debljina iznosi 170 gsm, 80 gsm je debljina same naljepnice, dok je 90 gsm debljina podloge. Naljepnice dolaze sa dvije različite vrste podloga (ricana i nericana podloga).

SINTETIČKE FOLIJE

Bijele mat folije (Never Tear) i sintetički papir (Durapaper)

NALJEPNICE PREDRICANE

Nudimo vam mogućnost kupnje već unaprijed izricanih oblika na papirnatim ili plastičnim naljepnicama. Izricani oblici nalaze se na arcima koji mogu biti veličine A4, A3 i SRA3 formata. Dizajn samog proizvoda (izricane naljepnice) može biti bilo što, tj. odabir oblika i veličine same naljepnice je isključivo vaš. Naravno možete se odlučiti i za niz već ponuđenih oblika iz naše ponude.

FOLIJE ZA PLASTIFIKACIJU

Fin 360 plastifikatorFolije za plastifikaciju sa dodatkom ljepila omogućavaju odlično prijanjanje na digitalni otisak. Folije su namjenjene za toplu plastifikaciju. Ponudite klijentima plastifikaciju vizitki i ostalih promo materijala - naručite FIN FM360, - rol plastifikator i folije, best buy rješenje za plastifikaciju.

Ključne riječi: coated uncoated premazni nepremazni papir papir za tisak papir za tiskare izrezan format SRA3 folije naljepnice durapaper