Xerox AltaLink i VersaLink

Xerox je predstavio 29 novih uredskih MFP-a (Multi-funkcijski printer) i printera.

AltaLink i VersaLink linija proizvoda opremljeni su najnovijim Xerox inovacijama i posebno su dizajnirani kako bi unaprijedili Vaše poslovanje. Ove dvije linije pokazale su se kao najbolji uredski multifunkcijski printeri niske cijene ispisa i velike brzine ispisa.

Xerox AltaLink VersaLink

Pregledaj Novel Centar ponudu uredskih printera

VersaLink - uredski printeri za manje radne skupine i timove

Uređaji VersaLink osmišljeni su za male radne skupine i raspodijeljene timove, a čine ih 19 pisača i višefunkcijskih pisača (MFP-ova).

AltaLink - uredski printeri za veće radne skupine

Serija AltaLink sastoji se od 10 MFP-ova osmišljenih za veće radne skupine ili za potrebe ispisa velikih količina.

ConnectKey tehonologija - pomoćnik na radnom mjestu

Xerox ConnectKeyBez obzira koji printer ili MFP odaberete, nećete pogriješiti, Xerox printeri rade za vas. Svi uređaji u linijama VersaLink i AltaLink opremljeni su tehnologijom ConnectKey, pretvarajući uređaj u bazu na temelju aplikacija. Sve širi raspon aplikacija omogućuje vašem printeru da radi i raste s vama kako bi riješili probleme s kojima se tvrtka danas suočava kao i one koji će se pojaviti sutra. Mobilno skeniranje, sigurnost i One Touch Workflow (smanjuje vrijeme i poteškoće pri digitalizaciji papirnatih dokumenata) tek su neke od prednosti ConnectKey-a.

Zajedno sa ConnectKey platformom pretvara tradicionalne uređaje za ispis u pametne, povezane pomoćnike na radnom mjestu. Personaliziran tijek rada, pristup oblaku (Cloud-u) jednim dodirom i višeslojne sigurnosne značajke novosti su kod ispisivanja, kopiranja i faksiranja.

VersaLink i AltaLink uređaji imaju opsežne sigurnosne značajke namijenjene zaštiti ranjivih točaka. Ona osigurava povjerljivu komunikaciju i informacije, provjerava pokušaje pristupa uređaju te štiti podatke i uređaj od zloupotrebe i temeljena je na McAfee sigurnosnoj tehnologiji (whitelisting) koja stalno traži zlonamjeran softver i automatski ga onemogućuje.

Na svakom uređaju ugrađeno je sučelje s dodirnim zaslonom koje se može prilagoditi za različita radna okruženja ili korisnike.

Ključne riječi: Xerox uredski printer AltaLink VersaLink